Afyon Kaymaklı Lokum

Afyon Kaymaklı Lokum

Lokum genelde hemen her ilde üretilebilmekte ve farklı tatlar ülke genelinde tüketilebilmektedir. Ancak Afyon kaymaklı lokum her ilde üretilememekle beraber Afyon iline özgü bazı tat inceliklerini taşımaktadır. Bu açıdan eşsiz bir lezzet keyfi sunan kaymak ve kaymalı lokum ürünleri ile çeşitleri hem ulusal hem de uluslararası alanda taleplerin artmasını sağlamaktadır.  

 

Afyon Kaymaklı lokumunun uzman ve usta üreticiler tarafından üretilmesi de lezzet kalitesinin devamlılığı açısından önemlidir. Bu nedenle Avşar Çiftliği hem kalite hem de hijyen açısından son derece güvenilir ürünler sunmaktadır. Üretilen ürünlerde katkısız ve doğal ürünler kullanıldığı gibi bu ürünlerin en tazesinin kullanılmasına da dikkat edilmektedir. Kaymak üretimi de gerçekleştirilen tesislerde gerek lokum gerek kaymak şekeri ürünleri son derece güvenilir bir şekilde üretilmektedir.  

 

Afyon Kaymak Lokum

 

Afyon’un nadide lezzetlerinden olan Afyon kaymak lokum sevenlerine eşsiz bir lezzet deneyimi sunmaktadır. Hem Afyon’a özgü kaymak lezzeti hem de lokumun benzersiz tadı birleştiğinde ortaya çıkan bu muazzam lezzet, ülkenin neredeyse her yerinde satılabilmektedir. Afyon ilinin önde gelen lokum ve kaymak markalarından ve imalatçılarından olan Avşar Çiftliği, kaymak lokumunun üretiminde tamamen doğal, katkısız ve el değmeden üretim gerçekleştirmektedir. Özellikle gıdada aranan kalite ve sağlık standartları açısından müşterilere güvenilir ürünler sunulmakta bunun yanında lezzet bakımından da rakipsiz bir lezzet ile lokum çeşitleri artmaktadır.

 

Afyon kaymaklı lokum genellikle kahve, çay ya da meşrubatla beraber sunulmakta, tatlısından bisküvili ikramına varana kadar bir çok seçenek dahilinde rahatlıkla tüketilebilmektedir.

 

Afyon Kaymaklı Lokum Fiyat

 

Lokum fiyatları genel olarak çok yüksek seviyelerde değildir. Bu nedenle tatlı bakımından hem bütçe dostu hem de lezzetli bir seçenektir. Afyon kaymaklı lokum fiyat açısından çok yüksek olmasa da kaymağın kalitesi, glikoz şurubu içermemesi ve katkı maddesi barındırmaması nedeni ile genelde piyasanın bir miktar üzerinde olabilmektedir.

 

Afyon kaymaklı lokumu lezzet açısından kaymak kalitesi, doğal şeker pancarı kullanımı ve diğer malzemelerin kalitesi ile belirlenmekte, bu durumda da bu kalemlerdeki fiyat değişimi lokum fiyatlarına yansıyabilmektedir.

 

Afyon Kaymaklı Lokum Sipariş

 

Bugün nerede olursak olalım teknoloji ve internet sayesinde birçok alışverişi rahatlıkla yapmak mümkündür. Bu nedenle ister yöresel bir ürün olsun isterse de market ürünü çok rahat bir şekilde istenilen yerde ve zamanda alınabilmektedir. Bunun yanında yöresel ve doğal içerikli ürünlerin doğrudan imalatçısından almak da kaliteli bir ürün ve hizmet almanın garantörüdür. Bu nedenle Afyon kaymaklı lokum işlemleri için Avşar Çiftliği doğrudan müşterilerine hizmet verebilmektedir. Resmi internet sitesi üzerinden yapılan alışveriş imkanı ile ürün çeşitleri rahatlıkla incelenebilir, birim fiyatları arasında kıyaslama yapılabilir ve online ödeme yöntemleri ile istenilen şekilde alışveriş yapılabilmektedir.

 

Afyon kaymaklı lokum için bu sipariş yöntemi son derece keyif verici bir deneyim oluşturmaktadır. Bu sayede en kısa zamanda ve en taze ürünler talep edilebilmektedir.

 

Afyon Kaymağı Fiyat

 

Afyon kaymağı ülkemizin her ilinde ve bölgesinde popülerliği olan bir süt ürünüdür. Kaymağın eşsiz lezzeti ve üretim tekniği, bu ürünün başka bir ilde rahatlıkla imal edilmesine pek olanak tanımaz. Bu nedenle Afyon kaymağı, Afyon ilinde bulunan imalatçılardan ya da tedarikçilerden temin edilebilmektedir. Afyon kaymağı fiyat açısından da değişiklik göstermektedir.

 

Afyon kaymaklı lokum fiyatları için de belirleyici olan bu piyasa durumu, genellikle ortalama bedeller üzerinden işlem görmektedir. Kaymak imalatı zahmetli bir iş olmasına rağmen kaymak fiyatları genellikle ortalama düzeyde seyretmektedir.

 

Önceki yazımıza  https://www.avsarciftligi.com/blog/icerik/afyon-kaymak-sekeri linkinden ulaşabilirsiniz. 

Etiketler: lokum, türk lokumu
Haziran 07, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı