Mangal Keyfinizde Size Eşlik Edecek Şarküteriler

Mangal Keyfinizde Size Eşlik Edecek Şarküteriler

Pikniğe dair her şeyin huzur veren güzel bir tarafı var öyle değil mi? Piknikler her anlamda içimizi ısıtan bir organizasyona dönüşüyor, bunu kabul edelim. Sıcak ya da soğuk mevsimler fark etmeksizin her dönemde revaçta olan en önemli olgu bu aktiviteyi yapmaktır. Piknik denildiği an ise akla gelen ilk şey mangal keyfi olur. İster sucuk ister kavurma, ister tavuk eti isterseniz de kırmızı et…

 

Hatta doğal üretime sahip bir pastırma! Dilediğiniz şarküteri ürününü Avşar Çiftliği farkı ile mangallarınıza aktif olarak dahil edebilir, bu kusursuz ziyafetin tadını sevdiklerinizle beraber uzun uzun çıkarabilirsiniz. Tabii bu konuda dikkat etmeniz gereken birçok ayrıntı olacak. Merak etmeyin, her birini size bu yazıda birer birer anlatıyor olacağız. Bu bilgileri öğrendikçe kusursuz bir mangal aktivitesi gerçekleştirmenin keyfini daha yakından tanımaya başlamış olacaksınız. 

 

Et pişirmenin incelikleri, kendine has noktaları, kullanılması gereken mangal tipi ve daha birçok şey. Her birinin üstesinden başarıyla gelmeniz mümkündür. Sadece biraz konsantrasyon gerekiyor. Sonrası ise sevdiklerinizle harika bir mangal hazırlamak olacak! O halde sizi artık daha fazla bekletmeden bu muhteşem mangalın detaylarına geçmeye başlayalım. İşte birbirinden ilgi çekici unsurlarla mangalda kullanılacak et ürünlerinin hepsi ve daha fazlası…

 

Mangalda Hangi Ürünler Nasıl Kullanılır?

 

Birçok kişi, mangal yakılacağı zaman hangi ürünlerin kullanılması gerektiğini merak ediyor. Her bir tanesini sizlere nedenleriyle açıklıyor olacağız. Herkesin en sevdiği ziyafetlerden biri de hiç şüphesiz ki mangal keyfi oluyor. Bu öyle bir keyif ki, nesiller boyunca devam etmiştir. Halen de büyük bir mutlulukla sürmesi sağlanıyor.

 

Peki o zaman asıl konumuza dönüş yapalım. Mangalda hangi şarküteri ürünlerini kullanmak çok daha mantıklıdır sizce? Aslında dilediğiniz ürünü bu aktivite sırasında aktif olarak kullanabilirsiniz. Olay tamamen sizin ve sevdiklerinizin damak tadı doğrultusunda değişiklik gösteriyor diyebiliriz. Elbette doğal ve güvenilir olduğu sürece her eti kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Lezzet şöleni bir bakıma da bu şekilde oluşacak diyebiliriz. 

 

Mangal yakma sırasında en çok kullanılan etlerden biri kesinlikle sucuktur. Bu su götürmeyen bir gerçek olduğu için herkesçe çok sevilir. Sucuk, kolay pişmesi ve doyurucu olması gibi birçok açıdan ötürü mangalların vazgeçilmez et çeşitlerinden bir tanesidir. Bu aslında hiç de şaşırtıcı değildir. Çünkü özellikle kangal sucuklar çeşit olarak diğerlerinden daha iri olduğu için mangallarda sık sık tercih edilir. Pişmesi de son derece kolaydır. 

 

Mangal Keyfinizde Size Eşlik Edecek Şarküteriler

 

Dana Fermente Kangal Sucuk ürünümüze görsele tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

Tabii bu et ürünlerinin yanına sivri biber, domates, patlıcan ve patates gibi ürünler de közlenerek eklenir. Böylece lezzet şöleni en iyi formuyla tamamlanmış olur. Mangal keyfi yapacağınız zaman Avşar Çiftliği et ürünleri içerisinden dilediğinizi seçebilir, mangal keyfinize her an ortak edebilirsiniz. 

 

Çiftlik Ürünleri ile Mangal Keyfi Artık Bir Başka!

 

Uzun senelere yayılan müşteri memnuniyeti anlayışıyla beraber ilerlemeyi sürdüren Avşar Çiftliği, Afyon’dan gelen %100 doğal et ürünleriyle pikniklerin vazgeçilmezlerinden bir tanesi oluyor. Mangal keyfi nasıl yaşanır diyorsanız kesinlikle burada yer alan doğal sucuklar ve yemeklik pastırmalarla yaşanır! Öyle ki bu özel ürünler Afyon ve Kayseri’nin yani Türkiye’de en yoğun lezzetteki ürünleri senelerdir üretmeye devam eden iki temel şehrin bünyesinden geliyor. 

 

Avşar Çiftliği kendi hayvanlarını kendisi yetiştirdiği için ve bu süreç dahilinde her zaman en doğal yemleri kullandığı için etler de bu denli lezzetli oluyor. En çok da et ürünlerinde kalite arayan kişiler bilirler ki et ürünlerinin kaliteli yapıldığı yerler her zaman güvenilirdir. Ülkemizin genelinde bulunan bereketli topraklardan gelen emekler sofralarınıza sucuk, pastırma, füme et gibi birçok şarküteri türü ile dönüş yapar. Mangal yaparken de sık sık kullanılan ürünlerdir.

 

Örneğin yemeklik pastırmayı ele alalım. Avşar Çiftliği tatlarıyla renk katacağınız bir mangalın her aşaması sizi mutlu edecektir. Üstelik bu ürünlerin her biri de el değmeden hazırlanmış olduğu için mangal keyfi sırasında sizi herhangi bir şekilde yarı yolda bırakmaz. Hijyen açısından da kusursuz olduğunu bu şekilde kanıtlamış olur. Sevdiklerinize gönül rahatlığıyla bu ürünlerle ziyafet çekebilirsiniz. Hepsi de bu et ürünlerini çok sevecek, bundan eminiz.

 

Mangal Keyfinizde Size Eşlik Edecek Şarküteriler

Yemeklik Pastırma ürünümüze görsele tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

Mangal Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Tabii mangal keyfi yapacağınız zaman dikkat etmeniz gereken detaylar da olacak. Bunları şu şekilde özetleyebiliriz; öncelikle mangal yakılması yasak olan bir yerde bu işlemi yapma girişiminde bulunmamalısınız. Bunun yanı sıra diğer birçok konuda daha dikkatli olmanızı önereceğiz. Titiz davranmak her zaman mangal sırasında daha iyi bir tecrübe edinmenize yardımcı olur. 

 

Etrafta ufak çocuklar varsa mangala yaklaşmalarını her zaman için engellemelisiniz. Çünkü tatsız bir kaza yaşanabilir. Tabii bir başka detay da kaliteli bir mangal tablası kullanmakla alakalı oluyor. Her daim nitelikli bir mangal seti kullanmalısınız. Böylece çok daha keyifli bir mangal yakma deneyimi yaşarsınız. Yüzleri güldüren bir hafta sonu mangalını kim istemez ki ama, öyle değil mi?

 

Böylece etler en güzel haliyle pişer ve tadına asla ama asla doyum olmaz! Mangal yakacağınız zaman hava koşullarını da dikkate almayı unutmayın. Yağmurlu bir günde hem et ürünleri, hem de özenle hazırlamış olduğunuz mangal da boşa gidebilir. Her zaman sakin havaları tercih etmekte büyük fayda var. Kar, fırtına gibi doğa olayları hiçbir halükarda mangal yakmaya müsait bir ortam sunmaz.

 

Mangal Ürünleri Hakkında Detaylar

 

Birçok kişi, Avşar Çiftliği et ürünlerinin doğal olma durumunu merak ediyor. Bu meraka net bir yanıtla dönüş yapabiliriz. Çünkü burada yer alan her bir ürün %100 doğal olma garantisi sunuyor. Mangal keyfi yapmak istediğinizde size eşlik eden bu ürünleri sevdiklerinize de gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirsiniz. 

 

Piyasada birçok şarküteri ürünü yer alıyor. Haliyle kullanıcılar bu gıdaları satın alacakları zaman kafalarında “acaba doğal mıdır?” gibi bir soru canlanıyor. Bunun olması aslında gayet normaldir. Tüketeceğiniz ürünün detaylarını bilmek elbette hakkınızdır. 

 

Buradan satın alacağınız ürünlerin lezzeti, Afyon ve Kayseri gibi harika bir mutfağa sahip olan illerden gelir. 1988 yılından bu yana devam eden Avşar Çiftliği doğal ürün sunma geleneği, günümüzde hızını kaybetmeden sürüyor. Sizlere ve sevdiklerinize de bu güzide ürünlerin tadını çıkarmak kalıyor.

 

Avşar Çiftliği kendi bünyesinde özenli bir şekilde yetiştirdiği hayvanların etlerini kullandığı için doğal olduğunu tescilliyor. Kaliteli et üretiminin de her daim doğallıkla mümkün olabileceğini biliyorlar. Yetiştirilen hayvanların veteriner kontrolleri de düzenli bir biçimde yapılıyor. Burada her şey organik!

 

Üstelik ürünlerin kesimi tamamen hijyenik bir alanda gerçekleştiriliyor. İslami şartlara uygun büyükbaş hayvan kesimi yapılıyor. Doğallık ve hijyen kurallarının her biri aynı potada eritiliyor ve karşınıza kusursuz lezzetteki ürünler çıkmış oluyor. 

 

Organik yapıda olmayan ürünleri asla tüketemem diyenlerin vazgeçilmezi haline gelen Avşar Çiftliği ürünleri ile her şey yolunda gidiyor. El değmeden işlenen kusursuz lezzetteki bu et ürünlerini muhakkak denemelisiniz. Siz ve sevdikleriniz bu eşsiz tadı çok sevecek, harika ziyafetler oluşturmaya başlayacaksınız.

 

Bu yazımızda mangal keyfinizde size eşlik edecek şarküterilerden bahsettik. Bir önceki yazımıza https://www.avsarciftligi.com/blog/icerik/salamli-fettucini-alfredo-tarifi linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Mangal Keyfinizde Size Eşlik Edecek Şarküteriler
Aralık 07, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı